Årets sista dag....

Vad gör man på årets sista dag...?

Dagen började hur mysigt som helst. Låg i sängen bredvid Kerstin och jag hörde att hon började vakna så sträckte jag in min hand till henne och klappade henne på hennes lilla hand. Då tog hon den och drog den till sig och började pilla med sitt lilla pekfinger... Sen låg vi där en bra stund och bara myste, pratade och gosade.

Nu är frullen uppäten, Thure äter lördagsgodis och tittar på film "Stora Maskiner". Jag ska ta tag i en full diskmaskin som väntar på att plockas ur, smutsig tvätt som ska tvättas, ren tvätt som ska vikas och plockas in. När jag är färdig med det ska Kerstin sova förmiddag, och då ska lunchen fixas. Idag, dagen till ära består den av kycklingfilé, klyftpotatis och sweetchilisås.
Eftermiddagen kommer gå i samma lunk, förutom ett trevligt besök av allra käraste "syster" Elin.

Den sista kvällen på detta år kommer att skålas in hos familjen Schelin.

Nyårslöften...?
Nope...! Bara en massa önskningar inför 2012...
• Att mina nära&kära får ha hälsan i behåll...
• Att min älskade make & jag ska komma iväg på en hotellnatt, ensamma, utan barn ;-)
• Att sommaren får vara riktigt varm och solig....
• Att Kerstins start på dagis kommer gå smidigt och lätt...
• Att Thures start i 6:års kommer gå superbra...
• Att Kerstin inte har mjölkallergi när det blir dags för provosering...
• Att jag kommer tycka det blir jättekul att börja jobba 1maj ;-)

Ja vi får väl helt enkelt se hur det blir...

Ha nu en underbar kväll på sista kvällen 2011 och en underbar start på 2011...

Önskar alla Vi!!!!

Mellandagsrea...

Igår drog Ebba & jag iväg på Mellandagsrea. Lämnade pappan & småglina hemma. Jätteskönt!!! Vi åkte in till Linköping city och gick i alla små och stora butiker. Åker hellre in till stan o shoppar än till Ikano, men när de små är med så är Ikano mycket smidigare.
Vi fick inte med oss så mycket hem, men lite blev det i alla fall... En skjorta och ring till mig, en skjorta till Mathias, en kofta till Kerstin och lite småkrafs på Lagerhaus. Ebba köpte ingenting men hittade massor, men bestämde sig för att spara pengarna tills hon hittade något bättre, bra tänkt tycker jag.

Här kommer en bild på skjortan jag köpte...

ThureTur!!!

För ett par veckor sedan när vi var på IcaMaxiMotala så var Thure med i en Smurftävling. Första pris var en resa med VikingLine och tröstpris var en liten "godiebag" med Smurfgrejer. Gisses vad glad Thure blev när han fick veta att han hade vunnit, tröstpriset dock, men ändå :-).