03:30 piiiip.....

...så dax ringer min väckarklocka i natt...

Jag och "SkänningeBrudarna" ska åka till Ullaredet.

Ja ska ÅKA bort för första gången sen Kerstin föddes.

Jag ska SOVA borta för första gången sedan Kerstin föddes...

...och jag är nervös.

Vet att min käre man klarar att ta hand om familjen lika "bra" som jag gör, men...

...jag har skrivit en lista med Kerstins rutiner
...gett förmaningar om kläder
...lagat mjölkfri mat, så maken slipper tänka på det
...talat om hur och när mediciner ska tas

...han tror väl inte han klarar detta, stackarn, så som jag går på. Men jag VET att han kan och klarar detta galant, och sen kan han ju alltid ringa om han behöver =)

T A C K ! ! !

....jag kan inte säga någonting annat om era fina kommenatarer ni har skrivit angående mitt inlägg "Varför kan jag inte få må bra?"

Ni har  fått tillgång till den här bloggen bara för att ni står mig väldigt nära, ni är de som betyder mest för mig i hela världen (förutom min familj då) och jag tänker så oerhört ofta på er och önskar att jag kunde prata och träffa er oftare. Men i vanlig ordning så lider man ju alltid av det där syndromet som kallas "tidsbrist".

Men jag kan uppdatera läget lite och det är faktiskt något bättre. Har ätit medicin i ca två veckor och tycker mig känna en lite lättare sinnestämning, dock ingen skillnad på det andra, men jag vet att det är för kort tid än. Någon samtalskontakt har jag inte tagit, orkar inte och vill inte älta all skit, vill att det ska bli bättre ändå. Jag avvaktar lite så får vi se.

T A C K alla underbara fina gulliga vänner, de bästa man kan ha och önska sig.

Kerstin har fyllt 7 månader....

Nu kan hon sitta, fast bara på mjukt underlag, för hon kastar sig bakåt rätt som det är. Äta nästan alla grönsaker, all frukt, kyckling och kött som vi provat. Ta sig framåt (men helst bakåt) i gåstolen.....


Dricker ur glas...


Badbrud...


Mysigt!


GRATTIS på "födelsedagen"