Tro på Dig själv.....!

Ja... Jo... Hmm!!

Det ska man ju. Tro på sig själv alltså. Att man klarar och vågar saker.

Jag försöker tuta i barnen att de kan klara vad de än tar sig för om de verkligen vill. Att de ska gå sin egen väg och inte den som alla andra säger att de ska gå. Våga prova. Vill man någonting riktigt mycket så kan man klara det.

Men när det gäller mig själv....
Mycket svårare.

Jag är väldigt harig, osäker och försiktig. Men också väldigt plump. Säger och gör ofta fel saker. Så kommer jag på mig själv efteråt och går och funderar på om någon märkte min fadäs, om någon tog illa upp, och om jag bör ursäkta mig eller inte.

Ja ja... Det är inte alltid så lätt.

Tror ni på er själva?

Bra sagt....

Det här läste jag på Facebook härom dagen. Flera av mina vänner har delat det här inlägget och jag känner att jag håller med personen som skrivit detta.

Jag tycker naturligtvis att samhället har en skyldighet att forma samhället så det blir berikande för alla.. Barn, ungdomar, vuxna och gamla.

Men jag tycker att vi föräldrar har det absolut största ansvaret att uppfostra och engagera oss i våra barn och ungdomar. Vi har en skyldighet att visa att vi bryr oss om dem.

Vi ska vara delaktiga i deras skolgång, gå på föräldramöten och utv.samtal och ha en nära kontakt med lärare och mentorer. De finns till för att lära ut till barnen det vi inte kan, de ska inte uppfostra dem i vett&etikett el etik&moral, det ska vi göra själva.

En kommun bör se till att det finns endel aktiviteter som ungdomar kan utöva på sin fritid, såsom en fritidsgård eller sportmöjligheter, men de kan omöjligt tillgodose allas intressen.

Jaja!! Nog om detta. Läs och begrunda.....

All Mothers Day...

Idag blev jag väckt av min älskade make med frukost på sängen.
Eftersom barnen har sovit hos farmor & farfar inatt så fick vi båda sitta och äta, prata om gårdagen o ligga och dra oss sängen på morgonen.

Solen sken så när vi väl masade oss upp ur bingen så lade vi oss i varsin solstol och slappade. Men efter tio minuter så kom molnen, då masade vi oss ur solstolarna och in till soffan och lade oss.

På eftermiddagen kom barnen då fick jag en present... Ett presentkort på StudioHairArt :))