Späckat schema...

Just nu har både Mathias och jag fullspäckade scheman. Det är galet! 
Vi springer förbi varandra i ett rasande tempo och har mestadels kontakt via sms. 
Men idag har vi faktiskt varit hemma tillsammans, hela familjen, förutom Ebbsan som är på Stockholm horse show med farmor. 
Mathias har i och för sig haft fullt upp idag också, han har målat den lilla golvplätten vid trappen och satt gipsskivor i flygeln. Men efter det så har han kunnat ägna tid med familjen. 

Jag har faktiskt hunnit med att adventpynta lite. Alla ljusstakar är på plats och mina älskade gamla tomtar har hittat sin givna plats...

Finaste små gubbarna. 

I eftermiddags fick vi även ett spontanbesök av Alfred, Sandra och Nova. Väldans trevligt! Då blev det ett skönt avbrott i allt fejjande. 

Nu har bägge skruttarna somnat och Mathias och jag tittar på "Så mycket bättre". Agnes dag...

Nu har jag plockat fram lite choklad, så nu lutar jag mig tillbaka och njuter en stund. 


Kram på Er!!
"-killa mej!!"

Kerstin har börjat säga att hon vill bli killad när hon ska somna på kvällen. Det är olika ställen som ska bli killade, ikväll var det ryggen, ibland är det magen, en arm eller ett ben. 

Mysigt!!


Aj aj aj!!!

Sista halvåret har Thure fått blåsor i mun. Tror det är Afte-blåsor. De gör så ont, så ont och han får svårt att äta. Den största han haft har varit som en sån där femtiöring i koppar ni vet och den satt precis vid svaljet. Usch!!

Stackars!!

Undrar vad det beror på..? Han har ju friska och fina tänder och inte alls mycket sjuk nu mera, så tycker inte att det borde ha med immunförsvaret att göra.