Troll me....

Laddade ner en app där man kunde göra om sina bilder så man såg ut som ett troll. 

Haha!! Tycker nog vi blev ganska så söta troll ;)
Tjejkväll....

I fredags kväll var jag och Marie hembjudna till Lotta. Hon bjöd på trerätters. Först en underbar förrätt gjord på halloumi toppad med en dressing, sockerärtor och solrosfrön. 


Sedan fick vi en härlig fläskfilégryta med klyftpotatis och salladOch till dessert en underbar pannacotta med passionsfrukt. Glömde dock att fota den tyvärr. 

Tack underbara vän för en jättemysig kväll. 


Ibland har man ingen lust....

I fredags såg det ut såhär här hemma. Bänkarna och bordet var belamrat med grejer...Likaså golven...


Grejer överallt...I vardagsrummet var det leksaker framdraget......i vartenda hörn. Soffbordet står ivägen när småbönderna Thure och Kalle är i farten. Kerstin hade gått lös i soffan. 


Hon passade på att leka lite medan grabbarna gick upp och hämtade mer traktorer. Usch vad det är motigt att hugga tag i städningen när det ser ut såhär. 

Jag förstår att de vill leka här nere eftersom de har så pyttesmå rum, men fy&blä vad det ser ut. 

Jaja!! Efter lite hårdkörning så hann jag faktiskt storhandla, dra en repa på stan med Marie, hämta Thure och Kalle i skolan, fixa mellis, gå ut med sorteringen, dammsuga och tvätta golven, tvätta upp tre överfulla tvättunnor, hänga, vika och lägga in i garderoberna, fixa till och bädda Ebbas "nya" säng och åka på tjejmiddag hos Lotta innan fredagskvällen var slut.