Aj aj aj...

Kerstin kom linkandes med en darrig underläpp, hon berättade att hon slagit i sin tå och när hon satte sig i min famn så brast hon i gråt, en riktig såndär hulkande gråt, inte bara lite snyftande utan hon grät en jättelång stund. Men för att få henne på andra tankar så tog vi fram telefonen och tog lite kort...

Hu så ledsen..

När hon lugnat sig så sa hon hulkande att hon faktiskt älskar sin tå, sen började hon gråta igen. 

Men när mamma gör fåniga grimaser och vi tar kort så får man lite annat att tänka på. 

Här ser ni det maffiga såret på "ringtån" som orsakade denna lilla ledsna tjej. 
Kan bara tillägga att tånaglarna nu är klippta ;). 

Ja jisses så det kan bli. Hon har hunnit med att både vara prinsessa och lekt med Playmobil efter det, men nu sover den lilla tösen. 

Frostig söndag....

Brrrr vad kallt det är... 

Imorse var det -20 grader, mitt på dagen låg det runt -15 grader och just nu i skrivande stund så visar temperaturen -19 grader. TviVale!!! Men väldigt vackert är det. Knäppte några kort när jag och Kerstin gick över till Ewa och Olle nu i eftermiddag....Här är några kort som Mathias bror Magnus har tagit....

Kall men väldigt vacker söndag..

Lördagstripp...

Igår åkte vi till Linköping på förmiddagen för att hämta en ny rauter som Mathias hade beställt. Den gamla pajade efter ett åskoväder tidigt i höstas så den har bara gått på halvfart. Men nu så, nu ska det nog bli ordning på't. 

Väl i Linköping var vi ju inte ensamma precis, vi hittade som tur var en parkering inte långt från Webbutiken, så Mathias sprang bara dit och hämtade ut den, snabbt och smidigt. Värre blev det när vi gav oss ut till Tornby, Mathias skulle in på Biltema och köpa ett par grejer (?) och jag skulle in på Ikea och köpa champagneglas, där möttes vi även upp för att äta lunch. Men herregud vilken tid allting tog, jisses. 
Vi hade ju en tid att passa också, vi skulle ju vara i Tjällmo kl 15 för att fira jul med mina syskon, vi var där när klockan var tjugo i fyra. OhMyGosch!!!

Äntligen fick vi träffa barnens nya kusin, lille Alvin....

Jag och Thure beundrar det lilla underverket som låg i pappas famn. 

Han var en kopia av min bror och jag kunde ju inte motstå utan var tvungen att mysa lite också. 

Thure passade på att mysa med lilla Mollie, som bredvid Alvin helt plötsligt var en stor tjeja. 

Se andra hann jag visst inte med att fotografera. Efter en massa fika så magen stod i alla hörn så öppnade vi julklappar. Thure fick presentkort, biobiljetter och ett Yatzy. Kerstin fick prisesskor, änglavingar, tuschpennor, play-do lera och en häst. 

Tack så mycket kära syskon för en jättetrevlig eftermiddag!!