Usch, idag är jag arg!!!

Idag har det mesta gått åt pipsvängen, allt jag gjort har blivit fel, jag har tappat, tagit sönder och slagit mig. 

Vi har haft strömavbrott i över två timmar, och flera korta stunder under hela dagen, det har gjort att jag känner mig sinkad. Detta var ju min enda lediga dag innan vi åker till Italien på lördag så mycket behövde fixas, såsom tvätt och strykning och det var inte så lätt utan el. Dessutom har internet slagits ut av alla strömavbrotten så det går väldigt trögt att surfa, jag skulle boka parkering på Skavsta flygplats t.ex. men det sket sig. 

Thure kom hem från skolan och var så uppe i varv och så bråkig. tillslut var jag "tvungen" att skrika rakt ut för att han skulle lyssna. Sen har han bråkat och tjatat sig blå heeeeela kvällen. 

Nu äntligen sover både Thure och Kerstin och vi har kramats och pratat ut så nu känns det bättre. Nu ska jag bara röja undan det sista i köket, försöka se om jag kan hitta felet med internet, gå ut i tvättstugan en sista gång och sedan ÄNTLIGEN krypa till kojs. 


Over & Out!!!
KRAM!!

Söndagmorgon!!

Det är helg och jag jobbar, det kanske ni redan hade gissat eftersom jag inte har hört av mig. Här kommer en uppdatering från veckan.

I tisdags eftermiddag var vi på Leos Lekland med Bonnie och Laura...
Sen mötte vi upp Ebba på PizzaHut för lite kvällsmat....


I onsdags var Thure hos frisören och blev fin i håret....


I torsdags var det Kerstins dopdag, hade själv glömt bort det men Elin som är Kerstins gudmor kom ihåg...


När jag kollade igenom bloggen så hittade jag det hög gulliga kortet på Thure och Kerstin. Så sött!!


I fredags hade Thure och Kerstin studiedag, då tog vi självklart sovmorron, de brukar ligga i Thures säng skavfötters och titta på iPad innan jag orkar mig ur sängen...


Sen hade Thure utvecklingssamtal på skolan, jag försökte smygfotografera en teckning han hade målat men det fick jag inte för då slängde han upp handen på den. De läser just nu om fjärilar och har fått måla varsina som hänger i trappuppgången...


Sen åkte jag till jobbet, där spelar vi en himla massa Yatzy....


..vi har poppat popcorn....


...och en himla massa annat förstås. 

När jag kom hem igårkväll så var det en helt magiskt stor fullmåne på himlen, men att försöka fånga den på bild var inte det lättaste med mobilkameran. Det här är den bästa bilden jag fick...


Nu är det dags att åka dit igen och jag kommer inte hem förrän kl 22:00 ikväll. 

Ha en fin söndag mina vänner!Operstionsdags....

Igår fick jag kallelsen till operationen jag ska göra i handen. Det blir på Mathias födelsedag....


Det är karpaltunneln i vänsterhanden som ska rättas till och göra handen brukbar igen. En lätt operation som görs med lokalbedövning och jag får åka hem strax efteråt. Sen väntar en sjukskrivning på 4-6 veckor som jag i och för sig gärna hade varit utan. 

Wish me luck!!!