Redo för vår...

Idag är sista februari och idag blev Kerstin redo att ta sig an våren. 

Vi åkte in till Motala och beställde tapeter på Nordsjö idé&design på förmiddagen, de hade premiärerbjudande så vi köpte tapeten vi ville ha till 25% rabatt, tänk så bra det kan bli ibland. Då passade vi även på att åka ner till stan och köpte födelsedagspresenter till Thure och vårkläder till lillaK. Thure var hos en kompis och lekte så Kerstin fick odelad uppmärksamhet av sina föräldrar och passade på att välja sina vårkläder själv....

Allt från H&M, jeansjacka, keps och scarf. 

Rosa basketskor med glitter från H&M.

Kerstin tyckte kepsen var så söt så den fick en puss.  

Det var en söt kisse på kepsen. 

Scarfen hade samma mönster som kepsen. 

Trodde nog inte hon skulle bli så glad när jag föreslog en jeansjacka som är blå, hon är fortfarande lika besatt av rosa men den ville hon gärna ha, sen valde hon de andra grejerna själv. 

Hon blir en tuff tjej i vår!!

Äntligen fredag...

Hej hopp!! Idag är det fredag, freeeedag, frrrrredag, fredaaaaag... Underbart är vad det är!!

Imorse lämnade jag barnen på fritids och förskola, Mathias brukar göra det annars och allt gick sådär smidigt som man bara vill att det ska göra. Lämnade Thure först, och han hoppar numera ur bilen själv och går in, han är så redig, han bara frågar vad det är för dag och fixar allt med gympapåse, frukt och skolböcker själv. Så himla skönt!!
Sen lämnade jag Kerstin på förskolan...


När vi gick hand i hand från bilen till ytterdörren så kelade hon med min hand och sa, "vad mysig du är mamma, som en gossekanin". Åhh, hjärtat höll på att smälta till en liten blöt fläck och jag fick en sån där lust att krama henne så hårt att jag nästan kunde krama sönder henne. När hon hade klätt av sig och vi hade kramats och pussats så styrde jag kosan mot Mjölby, dock inte till jobbet utan till en utbildning i Värdegrund. 

Efter utbildningen så åkte jag hem till Vadstena igen och hämtade barnen på förskola och skola. Efter det så gick vi till Hårdesign och gjorde Thure snygg i håret....

Före...

Efter...

Kerstin ville också vara med på kort. 

Efter klippning och klubba for vi vidare på vår roadtripp till Motala och IcaMaxi. Vi testade att köra över bron nu när de har aktiverat betalningskamerorna, Thure hoppades på att det skulle blixtra till men blixten uteblev ju förstås, bara för oss att invänta en faktura på 5kr. 

Obs, att det är Thure som tog kortet. 

Kerstin har blivit riven av en kompis på dagis och hon ville att jag skulle ta kort på plåstret...


När hon fick se kortet så sa hon "åhhh, stackars mig". Haha, ja stackars henne. 

Ha en riktigt go fredag mina kära vänner!!

Tjingeling!!

Har ni..?

Asså har ni märkt att våren är på väg..? Värmen från solen, den där doften från fuktiga gräsmattor, fågelkvittret, snödropparna och framförallt....


..behovet av solglasögon. Är det inte alldeles underbart? Visst vet jag att det kommer att bli en massa bakslag med snö och minusgrader men jag tänker njuta av varje sekund av den annalkande våren. 

NJUT!!