Min vecka....

Jag börjar undra vad det är med mig, känner mig som den mest klena och veka människa som finns. Förstår inte varför jag inte tål när livet blir lite pressat. Det känns som om det sista halvåret varit någonting hela tiden. Jag blir så trött. 

I onsdags minns jag inte hur jag kom hem från jobbet och knappt vad jag gjorde när jag kom hem. Rätt som det är står Mathias och barnen och slår mig i ansiktet och jag ligger på vårat sovrumsgolv....
Jag hade svimmat. 


Jag försökte propsa Mathias på att strunta i det hela och att vi skulle åka på Nostalgipremiären, sen skulle jag åka och storhandla på IcaMaxi och hämta en klänning till Ebba. Men Mathias envisades och vi var tvugna att åka till akuten. 
Jag hade slagit i axeln och huvudet men bara lätt, kände mig illamående och hade huvudvärk, de tog prover mm men allt var bra så några timmar senare var jag på väg hem igen. 

Kerstin var trött och somnade redan där, Thure kom inte i säng förrän klockan 22:30...


Morgonen efter var Thure väldigt trött och irriterad det slutade med en sönderriven dagstidning och oborstade tänder till skolan...


När han kom hem fick han plocka ordning på tidningen som jag tjurskalligt vägrade plocka upp efter honom. Senare förklarade han att han inte ville lämna mig hemma för han var orolig för mig. 

Samma dag så vippade Kerstin ut hela burken med pärlor på golvet, men hon och hennes hästar plockade upp alltihop efter att hästarna hade fått ta sig varsitt pärlbad...


Jag som sa att jag inte skulle handla mer eller beställa mer kläder har ändå klickat hem en beställning från H&M...

Blå ballerinaskor och rosa klänning till Kerstin, kavaj och två klänningar till mig. 
Får se om jag behåller nåt el om det får åka tillbaka igen. 

I fredags kväll tog jag semester från familj, hus och krav och åkte till Elins stuga i Blommedal...


Sedan långt tillbaka hade vi bestämt den här kvällen och det var mysigt och välbehövligt för oss alla tre. 

Söta förjätmigej!!

Mina gamla trotjänare Petra och Elin. 

Har ni sett vilken underbar liten oas. 

Varken Mathias el jag hade lust att laga mat igårkväll och inte ville vi ha pizza el Donken så vi åkte in till O'Learys och åt mat...Idag blev jag väckt med en frukostbricka....


...och paket...Just nu är jag väldigtväldigt trött, orkeslös och har ingen större lust med någonting men hoppas att det vänder snart igen. 

Var rädda om varandra!!

KRAM!!

Tandis...

Idag har jag varit hos tandläkaren med Thure....

Trist att vänta, de var 25 minuter sena. 

Kerstin kramar kaninen Ture. 

Och ritade en teckning till brorsan Thure. 

Dags för röntgen. 

Tänderna såg fina ut och utan hål, skönt. De pratade med Thure om att man bara ska äta 5 gånger om dagen, bara dricka juice/dricka en gång i veckan och att låta mamma och pappa borsta tänderna tills man är tolv år. 

Det är precis så vi tänker också!!

Småfix, bio, grabbfest & Eurovision....

Lördagen gick i ett nafs som de allra flesta dagar gör nu för tiden. 

Det började med frukost, tvätt, strykning och dammsugning. När alla måsten var gjorda och en lunch uppäten så fixade jag och alla barnen till oss, lämnade pappa hemma och åkte in till Linköping för att gå på bio. Vi såg filmen "Home" som handlar om små fredliga utomjordingar som får sin planet invaderad och då i sin tur bestämmer sig för att flytta till jorden. En väldigt söt och rolig film...

Bild från SF-bio. 

Kerstin & Ebba väntar på att bion ska börja. 

Likaså Thure & jag. 

Efter bion åkte vi förbi IcaMaxi och handlade lite mat, potatissallad och grillspett och fick där också se när polisen grep några som stal smink. En rejäl stöld visade det sig, de hade stulit smink för 17.000kr. Tack vare en uppmärksam väktare så kunde de gripas och fick varit enkelrum på arresten kunde vi senare läsa på Facebook. Good job!!

Efter att vi ätit så placerade vi oss till rätta i våran säng med varsin godisskål medan grabbarna huserade på nedervåningen. Vi tittade på Eurovision song contest, Kerstin och Thure somnade efter att Måns hade sjungit men Ebba och jag tittade ända till slutet. 

Bild från SVT.

 Stort GRATTIS Måns!!!!

Sen somnade vi ovaggade till ljudet av grabbarnas sorl på nedervåningen. När festen var slut har jag inte en susning om för jag sov som ett barn när Mathias kom och lade sig. 

Nu väntar en varm och solig söndag på oss, ha en fin dag mina vänner. 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Eurovision song contest, Home, Måns Zelmerlöw, Sverige, bio, vinnare