Bondorlundas frisersalong...

Efter att jag borstat och gjort ordning Kerstins hår idag så öppnade Kerstin sin salong och jag blev hennes första kund...

Kerstin fick två inbakade flätor som fick gå ihop till en tofs där bak.

Vad jag får för frisyr är ännu oklart, men det lutar ut någon form av fläta. Sen fick jag lite läppstift också så jag skulle bli vacker tyckte Kerstin.

Ha en fin torsdag mina vänner...

Jobb, pocket, bakning och tvätt...

Dagen började med ett telefonsamtal från jobbet. Personal fattades så det var bara att åka dit och kavla upp ärmarna och börja jobba. Det flöt på bra så strax innan lunch kunde jag vinka hejdå igen.

När jag kom hem var huset tomt, Mathias har tagit med sig barnen och åkt på veteranmarknad i Mantorp. De kom inte hem förrän vid halv tre så jag fick några timmar för mig själv, passade på att läsa ut en liten pocket som jag inte tagit tag i ordentligt "Akutbjällran". Nu är den utläst så det är bara att gå på nästa, en liten trevlig sak som jag fick av syrran, "Vindsjälar".

När Mathias och barnen kom hem så ville de baka muffins, barnen alltså... Thure ville ha jordgubbsmuffins och Kerstin ville ha chokladmuffins så det fick bli hälften av varje.

De blev jättefina, efter kvällsmaten, Mathias köttfärssås och spagetti, så var vi tvugna att provsmaka varsin. Mmmm, mums!!

Nu är den här midsommarhelgen till ända och imorn börjar min sista arbetsvecka innan semestern.

När har ni semester? Nu? Snart? Eller sparar ni semestern till senare i höst/vinter?

Vad har ni för planer? Ska ni stanna hemma och njuta, åka utomlands eller har ni några andra planer..?

Berätta!!!

Midsommardagen 2016

Brukar ni fira något på midsommardagen? Vi har pannkaksfrukost med hemmagjord jordgubbssylt och vispad grädde. Det är sååå gott och den traditionen får absolut inte brytas. I år var inget undantag, kl 11 dukades frukosten/brunchen upp och vi fick trevligt sällskap av Ebba och Alexander. (Kameran råkade dock inte komma fram)

Efter frukost sköts det skytte...

Alexander vann, Thure tvåa och Ebba trea.

Mathias och Thure tog en liten glidarsväng med Forden på eftermiddagen och jag och Kerstin var hemma och lekte ute i solen.

På kvällen kom Anna hit och vi grillade fläskfilé och sparris och åt färskpotatis och sallad till. Till efterrätt åt vi...

...lördagsgodis.

Det var vår midsommardag det. Hoppas ni hade det fint och kunde vara ute och njuta av solen och värmen.