Allergisk...?

Kerstin vaknade upp igår morse med ett utslag på kinden, tänkte inte så mycket på det utan skickade iväg henne till skolan som vanligt.
När jag hämtade upp henne vid bussen så sa hon att det kliade på hela kroppen, jag kollade på henne och såg att hon var prickig i hela ansiktet och på bröstet och när jag kollade på ryggen så såg hon ut såhär...

Jag ringde vårdcentralen och frågade om någon kunde ta en titt på henne, vi fick faktiskt komma på en gång så en distriktsköterska kunde göra en bedömning på henne. 
Sköterskan bad en läkare kolla på henne för säkerhet skull och han gjorde bedömningen att det var någon form av nässelutslag, även om utslagen inte hade just det karakteristiska uttrycket som det brukar ha. Eftersom hon har en känslighet med mycket allergier bakom sig så kan den ligga lite latent och dyka upp när som helst även om det har "växt bort". 

Kerstin kommer få gå i nattlinne hela dagen, det är skönt att slippa ha kläder som sitter åt mot kroppen. Vi har en riktig mysdag hon och jag, tittar på en massa filmer och äter glass. 

#1 - - Anonym:

Ser verkligen kliit ut, stackars lilla Kerstin😘

Svar: Ja usch, nu har det lagt sig äntligen👌
Frida Abered