En ordentlig vurpa...

Den där lille pluttpojken Thure har ju som ni vet blivit en stor förpubertal kille. Det spelas hög musik i hans rum, han reder och roddar sin vardag och han hänger med kompisar på stan. 

 Den här sommaren har det verkligen hänt något med hans självständighet och mognad, han har vuxit enormt. Samtidigt som han ibland kan vara riktigt mammig och komma och sätta sig i knät. Kontraster...

Som sagt i sommar har han hängt med ett helt gäng kompisar både inne i stan och hemma hos varandra, de har verkligen haft ett riktigt toppensommarlov. Det har badats vid pumpen, det har fiskats, de har sovit över, de har varit i varandras verkstäder och de har naturligtvis även hängt vid datorerna emellanåt. 

Häromdagen var han som vanligt inne i stan med kompisar, de fiskade kräftor i vallgraven runt slottet. Efter en cykeltur, när han varit och hämtat några saker hemma hos en av killarna så gjorde Thure en riktig praktvurpa på cykeln. Som tur var hade han hjälm, men som ni vet så är man annars ganska oskyddad på cykel. 

Han var vid tillfället ensam men berättade för sina kompisar när han kom tillbaka till slottet, tyvärr ringde han inte till någon utav oss utan hans chock och osäkerhet gjorde att han hoppade över det. Han ville dels inte verka mesig och sen ville han inte missa något av fisket med polarna. 

Sönderskrapad på ben, armar och händer, ena armbågen hade ett riktigt fult jack som glipade, det hade han gått ner till sjön och tvättat av. Jäkla unge! Väl när vi hade hämtat honom och han satt i bilen påväg hem så släppte chocken och då kom tårarna. Han hade så ont, han kunde kappat böja armbågen och handen var svullen.

När vi väl hade kom hem, tvättat rent, limmat och tejpat så kunde han äntligen koppla ner. 

Skruttunge och mammas lille plutt, vill vara så stor men är ändå så liten. Som tur var gick det bra den här gången, han klarade sig undan med några lättare skador. Han hade lika gärna kunnat bli påkörd där han låg, han berättade att flera bilar hade kört förbi honom, någon hade stannat och frågat hur det gick men som sagt, stoltheten tog över och han hade svarat att det hade gått bra. 
#1 - - Elin:

❤❤❤

Svar: ❤️❤️❤️
Frida Abered

#2 - - Anna :

Hoppas det är bättre nu. Hur gick det på golfen?

Svar: Det är bättre nu👌
Frida Abered