Skänninge marknad...

Nu går det visst väldigt långt mellan turerna, det är nio dagar sedan jag skrev ett inlägg. Ursäkta mig, jag tror att jag legat av mig, det måste bli ordning på detta igen. 

Nu ska jag försöka skärpa till mig och skriva minst ett inlägg varje dag, om jag inte gör det så måste ni hjälpa mig. Hojta till med en kommentar, ett sms eller en hint när vi träffas. Lova...

Nu till ämnet. Skänninge marknad. Jag, Thure och Kerstin åkte in till mormor och gick en sväng med henne på onsdagseftermiddagen. 

Jag och barnen hade lovat varandra att vi skulle hålla nere budgeten, de hade lovat att inte tjata efter en massa skräp, leksaker och godis och jag hade bestämt mig för att komma hem tomhänt. Vi försöker spara varenda krona till vår utlandsemester i vinter och barnen är med på det hela och försöker spara de också. Men jag hade lovat dom varsin sak och varsin karusell, Thure letade i varje hörn efter en speciell fidgetspinner, när han nästan gett upp hoppet så fann han den. En Bullet. Kerstin har länge velat ha en armbandsklocka och hon hittade en jättefin som vi köpte till henne. Sen hade jag lovat att de skulle få välja mellan en glass, munk eller chokladtopp. Thure valde en chokladtopp och Kerstin en glass. Kerstins glass var megastor, lika stor som hennes ansikte. Med värmen som var på eftermiddagen så smälte den ganska snabbt, när jag skulle försöka hjälpa henne med att vända på den för att det rann efter hennes händer så gled alltihop ner på marken. Ni må tro att hon blev besviken. När vi inte hittade något mer stånd som sålde glass så fick det blå en polkagris istället...Thure kände inte för att åka någon karusell så jag fick helt enkelt tränga mig ner i masken och åka några varv med Kerstin. 

Jaja, vad gör man inte för barnen. Skönt när det var över för denna gång, till skillnad mot vad man tyckte när man var liten då sprang man på de där gatorna från morgon till kväll och hängde på tivolit med sina kompisar.

#1 - - Petra:

Ja du Frida, där sprang vi länge och väl.

Svar: Haha, det gjorde vi verkligen😅😘
Frida Abered