Tripsar...

...dessa pyttepyttesmå insekter som tydligen också heter Blåsfotingar är så hiskeligt irriterande. Jag hade inte haft någon aning om vad de små (o)djuren hette om det inte hade varit för Google och Wikipedia. 

Var tvungen att undersöka hur man skulle kunna bli av med dem för vissa dagar när man sitter ute så ramlar de över en och det killar över hela kroppen. 

Tji fick jag, det enda man kunde göra var att gå runt bland blommor och träd och klämma ihjäl dem och sedan göra det under några veckors tid. Finns ingen möjlighet i världen att det skulle funka, får väl helt enkelt försöka bli vän med dom små rackarna. 

Har ni några tips så får ni gärna hojta till...

#1 - - Elin:

Låt dem drunkna i stark saft med lite yes.. Men det finns nog så det blir över ändå.. 😘

Svar: Du menar inte såna där bananflugor? På dom brukar det ju funka med sånadäringa fällor. Dessa bryr sig inte om starkt luktande krämer, sprayer, saft, vinäger, öl el liknande. De ramlar liksom ner från träden och klättrar omkring på allt och alla och killas som bara den. Skitirriterande!!
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Blä😏

Svar: 😋
Frida Abered

#3 - - Elin:

Ok! Ne menade knott i övrigt.. jag får komma över o testa mitt medel.. hehe.. mot flugor.. men det funkar nog inte heller då.. 😘

Svar: Kanske det, kan vara värt att prova😅😘
Frida Abered

#4 - - Elin:

Tänkte de hade vingar.. men förstår nu vilka du menar.. inget annat än att klia dem på magen.. 😘😘😘

Svar: Måste nog ändå prova ditt mirakelmedel, vem vet, det kanske funkar på Tripsar också😅❤️
Frida Abered