Julklappsrim...

Jag lovade er att avslöja vad det var i paketen till rimmen jag skrivit. 

Första rimmet:

(null)

Det är en metallskylt man sätter på väggen, den är formad som en exitskylt, ungefär som den här...

(null)

När vi var på Gran Canaria så såg vi en sån skylt i en butik och Thure tyckte den var jättecool. Det var lite kul att han uppmärksammade den i butiken för jag hade köpt en sån i Ullared när jag var där sist, fast den är bara en femtedel av den vi såg på semestern. 

Det andra rimmet:

(null)

Det är en godismaskin, Kerstin har önskat sig en sån i säkert ett år men vi har tyckt att det är lite onödigt. Men nu bestämde vi oss för att köpa en i alla fall. 

(null)
Jag tror att hon kommer bli superglad för den, vilket barn skulle inte bli det tänker jag. 

Allt känns så klart som det kan bli inför jul, jag menar, det blir ju jul i vilket fall och allt behöver inte vara perfekt. Finns det inte mandelmusslor till fikat, lax till juldagsmiddagen eller gå-bort-present till annandagen så ordnar det sig alltid. 

(null)

Även om jag inte känner så alltid och hela tiden så övar jag på det i alla fall. Tränar bort alla katastroftankar, jag har kommit en liten bit på vägen som ni förstår  men än är jag inte "botad", haha..

Hur går det för er andra? Julkort, paketinslagning, gran, pynt, släkt, glögg, julkläder m.m. Listan kan göras hur lång som helst, känns det som ni har allt under kontroll? 

Nu går vi in i julveckan och man kan börja räkna ner...

Da’n före
Da’n före
Da’n före
Da’n före
Da’n före
Da’n före
Doppareda’n

2 kommentarer publicerat i Allmänt, Familj...;
Taggar: Dan före Dan, dopparedagen, exitskylt, godismaskin, inslagning, julmat, metall, paket, rim, rum, röd, skylt, stil, stress, tonår
#1 - - Elin:

Vi har ju dragit ner på rätt mkt med paket. Rätt skönt o allt är klart och man har inte ruinerat sig. Bara några små till var o en. På julafton har vi lite knyt o i år ska jag stå för köttbullarna.. det största uppdrag jag nånsin fått. 😊 Så är det här på fronten. 😘❤

Svar: Visst är det skönt när man inser att allt inte behöver vara jättemycket och jättestort. Lycka till med köttbullarna, de kommer säkert bli jättegoda😍
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Huvudsaken är att vi får träffas❤️

Svar: Så sant❤️
Frida Abered