Läkarbesök nr 1...

Numera är det inte bara att gå på ett läkarbesök och sedan åka hem. Numera krävs det en enorm energi och massor av planerande för mig.  

Magen knyter sig, jag får ingen luft och det blir ett stort ångestpåslag. Det är otroligt uttömmande och efteråt är det precis som om jag sprungit ett maraton, jag kan sova i flera timmar och ändå vara trött när jag vaknar. 

(null)

Idag har jag klarat av läkarbesök nummer 1 för den här veckan, imorn väntar ett till. Varför det är flera olika besök är för att det är olika läkare som har hand om olika saker i kroppen. 

Imorn ska jag träffa en läkare och en logoped som arbetar på öron- näsa- halsavdelningen i Linköping. Det ska utredas vidare om vad som finns i min hals och vad man kan göra åt det. 

Det ska bli skönt att utredningen äntligen sätter fart för det är såpass besvärligt att jag inget mer önskar än att det skulle försvinna. 

Det var en liten statusuppdatering såhär på måndagseftermiddagen, nu ska jag börja med kvällsmaten sen får det bli en lugn kväll här hemma i det bondorlundska hemmet. 


#1 - - Elin:

Usch jag är inte avundsjuk på dig med läkarbesöken. Hoppas de går bra! Skickar över lite styrka och håller tummar för att allt går att ordna lätt. ❤❤❤

Svar: Tack fina Du❤️❤️❤️
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Tänker på dig gums❤️

Svar: ❤️
Frida Abered