Stugmys i Blommedal...

I går eftermiddag var mamma och jag på en kort shoppingtur, jag hjälpte henne att köpa julklappar till sina fyra barnbarn. Eftersom hon visste på ett ungefär vad hon ville köpa så gick det ganska snabbt. Det var skönt, jag är inte riktigt sugen på att gå i butikerna när det är så himla mycket folk. 

När jag kom hemgick jag och la mig i soffan, vaknade tre timmar senare och kände mig precis klippt slut. Tittade lite på tvn och gick sedan och lade mig i sängen. 

Vaknade i natt av att jag hade jätteont i halsen, snorig och med en dundrande huvudvärk. Förkylningen var ett faktum. Gick upp och fixade en kopp te, tog ett par panodil och nässpray, värmde en vetekudde och kröp ner i sängen igen. 

Idag har jag känt mig hängig oh gått och dragit hela förmiddagen, efter lunch hoppade jag in i duschen och åkte till Elins stuga, hon hade bjudit in till stugmys med glögg. 

Det var supermysigt...

(null)

Nu är jag hemma i soffan igen och det får bli en tidig kväll för mig. 

Imorn ska jag inte göra många knop, det får bli en riktig gå-i-mysbrallan-hela-dagen-dag och kurera mig inför veckan som kommer. 

Förutom att jag ska jobba och förbereda inför tre fullspäckade juldagar så ska jag även på två läkarbesök, ett i Motala och ett i Linköping och ett besök till sjukgymnasten. 

Hoppas ni haft en lugn och skön dag. 
KRAM!
3 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: advent, förkyld, glögg, läkarbesök, mysa, sjukgymnast, stugmys
#1 - - Elin:

Vilken fin bild 😘😊

Svar: Tack... det beror nog på att din stuga är så fin😘
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Hon har en jättemysig stuga Elin, krya på dig gums❤️

Svar: Det har hon allt, det var en jättemysig kväll❤️. Jag har haft lite feber från och till idag så jag har bara bilat och tagit det lugnt. KRAMAR❤️
Frida Abered

#3 - - Elin:

Tack ja jag håller ju lite med.. lite ego av mig. 😄 nevars.. men tycker det är jättemysigt med att ses o umgås med vänner i den miljön. ❤

Svar: Superduper!!😍❤️
Frida Abered