The same procedure as...

...last month. 

Minns ni att jag genomgick en behandling för ca en månad sedan..?

Det var injektioner och blodprover om vart annat och behandlingen skulle i slutändan visa om det fanns några fler tumörer. 

Jag fick aldrig något svar på behandlingen på grund av ett litet slarvfel. Antagligen den mänskliga faktorn som knasade till det. Detta innebär att jag måste genomgå behandlingen igen. 

Så i slutet av veckan blir det resor till Linköping och US igen för dessa injektioner och blodprover. 

Jag verkligen, verkligen hoppas att jag slipper så kraftiga biverkningar denna gång. 

Ni har ju varit riktigt duktiga på att hålla tummarna förut så jag ber er återigen om samma sak... Hoppas på inga biverkningar och ett bra resultat på behandlingen. 

Menmen, jag säger det igen... det finns de som har det tusen gånger värre. 

TACK finaste ni!!

Brandfara...

Idag på vädernyheterna såg jag att de varnade för brandfara på östkusten. Wow!! Tidigt eller..? Men jag kan inte hjälpa att jag njuter till vart enda vårtecken som uppenbarar sig...

Folk har plockat tussilago, fåglarna kvittrar och dagarna är längre. 

Njutfullt!!

Gekås i Ullared...

Syrran och jag var med i en tävling på Vadstena Buss facebooksida där vi vann ett typ av andrapris med en rabatterad resa till Ullared. 

Vi var inte sena att hänga på. 

Bussresa dit klockan 06:00 och hemresa klockan 16:00. Alldeles lagom vad jag mäktar med i dagsläget. 

Både Annas och mina barn fyller år nu i mars och april så födelsedagspresenter stod högst på inköpslistan. Även nya frukostskålar, en bikini och vårjacka. 

Jag lyckades hitta alla presenter till barnen men ingen vårjacka. Sen blir det alltid lite smått och gått som man inte räknar med. Lyckades faktiskt halvera min budget jag hade med mig. Inte alltid man klarar det, så det får jag väl ändå säga att det var bra gjort.