Vandaliserad cykel...

I förra veckan ringde en av Thures kompisar och berättade att de hade hittat Thures cykel helt vandaliserad på skolgården. De hade tidigare under dagen gått förbi skolgården och sett några killar stå och kasta en cykel på skolgården men inte velat gå fram. När killarna sedan hade lämnat cykeln åt sitt öde hade de vågat sig fram och såg då att det var Thures cykel. 

Cykelns styre var knäckt och liknade mer ett bockstyre och trapporna var helt snedvridna. Han blev så ledsen, nog för att det var en begagnad cykel och det inte fanns mycket värde i den men han hade betalat den själv och älskade den där cykeln. 

Man blir så himla arg, varför kan de inte låta andras saker vara. Det räknas säkert som ett pojkstreck och de tänkte nog inte på personen som ägde cykeln utan bara såg det som en cool grej. Men ändå, jäkla skitungar rent ut sagt. 

Dessutom hade de setts klottra på skolgården, så när vi hämtade cykeln, som en utav Thures kompisar hade tagit hem till sig, åkte vi upp till skolan för att titta på vad de åsamkat. Mycket riktigt, klotter på en paviljong på skolgården, några träd hade fått lite dekorationer och även lite leksaker. 

Jag ringde till skolan och sa till och de skulle genast ta tag i det och så gjorde jag en polisanmälan på Thures cykel. Till syvende och sist så handlar det inte om pengavärdet utan på handlingen, rätt ska vara rätt tycker jag. 

#1 - - Anonym:

Usch o fy för sånt😡

Svar: Kan bara instämma👍
Frida Abered