Sommarblommor....

Hela veckan har jag efter min lite krokiga förmåga gått och småfixat i trädgården. Urnorna har fått ny näringsrik jord och jag har planterat blommor...

Lägenhetens trapp fick en uppfräschning men vi glömde visst ta bort enriskransen som hängt sedan i julas. Ett gutet rabarberblad som vi gjorde för en 7-8 år sedan fick ta plats tillsammans med ett gäng ljusrosa pelargoner. 

Vid infarten till huset blev det såhär i år...

Vid den gröna vattenpumpen står en zinkhink som fick en ljusrosa pelargon en mörklila salvia och en silvernjurvinda. I min mormors gamla gjutjärnsgryta rymmer det en hel 30liters säck med jord så den kräver lite blommor, den flyttar man inte själv precis. Den står under vår fina hägg tillsammans med ett gammalt vagnshjul. 

I våra gjutjärnsurnor vid entrén blev det såhär... Den gamla fågelholken har hängt med i snart sex säsonger, sommar som vinter. Som ni ser är jag så tråkig så jag kör samma blommor rätt över, alla planteringar består av samma sorts blommor. Jag har liksom ingen fantasi att hitta på alla möjliga kombinationer sådär som man ser i alla läckra magasin så jag kör på all enkelhet. Gjorde en grej till härom dagen. Vårt ena köksfönster är från från insidan täckt till hälften av vår köksbänk så från utsidan ser man in under köksbänken. För några år sedan fixade Mathias till där under, byggde igen och målade, jag la dit lite snäckor jag hade samlat ihop under resor. Men så härom dagen så hittade jag en liten ljusslinga jag köpte för 5kr  i julas som jag helt glömt bort. Den fick samsas med alla stenar och min lilla sjöstjärna jag hittade på stranden i Dubai. Blev väl ändå lite fint tycker jag.

Som jag har längtat efter den här årstiden, finns inget bättre. 

#1 - - Anna:

Så där fint skulle jag med vilja ha det någon gång i livet.

Svar: Du hade ju alltid jättefint i trädgården när ni bodde i huset för att inte tala om hur fint du alltid gör på din balkong😍😘
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Både du och din syster Anna har god smak gillart👍🏻❤️

Svar: Tack!!❤️
Frida Abered