Att fylla 40....

I år är det dags för mig. 

I september fyller jag 40 år... helt galet. Hur gick det till? Tycker det var alldeles nyss som jag fyllde 30 år. De senaste tio åren har bara svischat förbi. Jag har fått två barn och gift mig, varit på otaliga fester, vi har renoverat och byggt ut huset, rest till Egypten två gånger och till Italien och Grekland. 

Jisses!! När jag tänker efter så har det hänt massor. 

Jag ser just nu många av mina gamla klasskamrater som fyller år och firar på olika sätt med resor och fester. 

Jag hade planerat för att ha en fest i oktober och bjuda alla mina vänner. En riktig rejäl fest i Hovs bygdegård, där vi hade vår bröllopsfest. Massor av folk, god mat, ett härligt tema, musik och dans som inte skulle avslutas förrän framåt småtimmarna. 

Men härom dagen bestämde jag mig för att partajet fick läggas bland de framtida planerna. 

Vi har bokat en familjesemester i november och alla slantar behövs till den. 

Men nog kommer jag fira på ett eller annat sätt, den dagen är inget att sopa under mattan. För även om man undrar vart alla åren tog vägen och hur det kunde gå så snabbt så är det ändå fantastiskt att man fortfarande lever. 

Man tar det för givet, visst gör man...

Men inte jag... längre. 

Varje dag, vecka och månad som så småningom blir till år är värda att fira. 

Livet är inte självklart. 

Lova mig att ni firar ni också, fira att ni lever, inte att ni blir ett år äldre. 

Det kommer jag göra... ❤

Våren är kommen...

Jag vet. Man ska inte ropa Hej! än. Det kommer komma mer snö och kyla, men just idag är det vårväder och det gillas skarpt. 

Mathias har bytt däck på alla bilar idag och tvättat av Forden för första gången i år. Jag passade på att ta ett par gårdsbilder medan finbilen stod vid huset...

Solig men lite blåsig söndag. Det går åt "rätt" håll, mot vår och sommar. 

Härligt!!

Födelsedagskalas...

Igår var det äntligen dags för barnens födelsedagskalas. Eftersom det bara skiljer 12 dagar mellan deras födelsedagar så brukar vi slå ihop dem och fira gemensamt. 

Det mesta inhandlat i affären, förutom chokladbollar och bullar. Bullarna hade världens bästa storasyster bakat åt oss. Tack!!

Bildtårtor var beställda, dem åkte Mathias och barnen och hämtade på Gamla Kondis i Vadstena ...

Thures tårta med favorittraktorn Volvo BM 2654 och Kerstins tårta med en söt kisse på. Två malliga barn visade stolt upp sina tårtor på kalaset...

Sedan bjöds även på bullar och kakor...

Uppklädda barn fick fotograferas innan kalaset började. De tycker inte att det är jättekul men mamman i huset tjatar om att det är roligt att föreviga alla händelser i livet, så då ställde de upp. 

Stort tack även till alla som kom och firade barnen och för alla fina presenter de fick. Det var två supernöjda barn som somnade igår kväll.