När man blir sådär...

..riktigt riktigt förbannad. 

Det är inte ofta jag blir arg eller riktigt uppretad på saker och ting men någonting som kan få mig att se rött är när jag inte klarar av saker på egen hand. 

Jag ser mig själv som ganska teknisk, jag är mer praktiskt lagd än teoretiskt. Gillar att bygga ihop saker, ser ganska lätt hur det ska sammanfogas för att det ska bli komplett och ser ofta lösningar på tekniska problem. Nu blev det lite skrytigt, men om jag tillägger att jag är en total sopa på metematik och har svårt att böja ett verb så blir det inte så farligt. 

Gud nåde den som inte tänker på jantelagen. 

Jo nu till saken... vi hade köpt en ny högtryckstvätt och som ni vet så är det inte bara att plocka upp saken ur kartongen och sätta igång utan man måste först skruva en massa.   

Detta tycker jag är hur kul som helst (knäpp?) så detta såg jag fram emot. Allt gick som en dans, skruva fast tre handtag, koppla ihop munstycken, fixa elkontakten och koppla in tillkommande vatten. 

När jag hade gjort allt och dragit fram trädgårdsslangen och skulle koppla in den i högtryckstvätten så fanns där ingen bajonettkoppling. Ghaa!! Det är då min hjärna tiltar och jag blir frustrerad, ringer Mathias, smått irriterad och frågar om det ligger någon och skräpar någonstans. Nope!! Saker ska alltid strula vare sig det är bilar, datorer el högtryckstvättar. 

Nåja... skam den som ger sig. Mathias kom på att den gamla tvätten, som råkade glömmas ute en kall vinternatt med vatten i och som då frös sönder stod kvar nere i jordkällaren. Med lite nytt hopp gick jag dit och hittade kopplingen jag behövde. 

Nu så, nu skulle det lösa sig. Trodde jag... 

Den satt fast, fast som berget. Försökte med både tång och polygrip men icke. Hmmm. 

Skulle den där jä***n till högtryckstvätt vinna över mig nu, nu när jag var så nära. 

Ringde Mathias igen för att höra när han skulle komma hem (bara det är såå surt) för att kunna hjälpa mig. Eller för att på vägen köpa med sig en bajonettfattning till den där j***a saken som stod på baksidan och hånflinade åt mig. 

Han skulle ju (förstås) inte vara hemma på flera timmar och då var det lite sådär som man ser på film....

Ögonen blev röda och rök kom ur öronen. Förbannade... Jä**a... Skit...

Det var bara att inse fakta och snällt vänta. Tillslut kom han hem, min (grrr) räddare i nöden och jag frågade om han hade behagats stanna vid en affär för att hjälpa sin fru i nöd. 

Nä, det finns inget öppet i Vadstena nu som har såna grejer, säger han då. Tänk er bilden ovanför fast med mer rök. 

Nähä!!!!!!!!!

Då frågar han om jag kan visa honom vad som är problemet och vi går till baksidan och jag har lust att på en 5-årings vis sparka till härket som står där och hånflinar åt mig. 

Så kommer den där meningen och så gör han det. Han fixar det. Han säger "- Vad är problemet? På ca 5 sekunder hade han fixat ihop det jag inte hade klarat själv, tagit mig tid att kolla på slangarna ordentligt. Jag hade bara förutsatt att det behövdes en bajonettfattning mellan slangarna för att utgående vatten skulle funka. Nej, det behövde bara skruvas ihop. 

Som ni ser på bilden här under så ser man tydligt gängorna som ska sammanfogas. 

Tror ni jag blev arg på mig själv? Tror ni jag blev förbannad på hela manssläktet? Som gång på gång bara får vatten på sin kvarn att vi är dumma fruntimmer som inte förstår att vi ska hålla oss ifrån såna där manliga saker. På att jag inte hade kollat ordentligt på de där slangarna. 

Usch, blev så (ghaaa) irriterande så hela dagen kändes förstörd. Jaja, altanen blev tillslut tvättad och jag fick en rabatt rensad under tiden jag väntade så dagen var inte helt förgäves. 

Igår kväll kunde vi i alla fall skratta åt eländet och jag somnade ovaggad till söms. Det tar sannerligen på krafterna att vara arg. 

Haha!!

#1 - - Elin:

Välkommen till min värld.. Så är det varje gång jag ska ge mig på något. Ibland är det fel på skiten men ibland får jag skylla på dåliga beskrivningar 😅😃 Stor mega kram! 😘

Svar: Kan också skylla på beskrivningen😅, där stod det att man skulle köpa en koppling separat fastän allt redan var med i kartongen. Men så klantigt att inte kolla ordentligt. Tji fick jag🙈
Frida Abered

#2 - - Elin:

Ja men då var det dumt av beskrivningen, hatar sånt.. Kram ❤

Svar: KRAM❤️
Frida Abered

#3 - - Anonym:

Men lilla gums så arg brukar du inte bli🤗Varför tror du jag och många fler ber dig om hjälp när det gäller att klura ut tekniska priblem och få hjälp som smakråd med inredning och klädinköp😘Love you❤️

Svar: Love You!!😘
Frida Abered