Medelålder...

Var tvungen att googla ordet medelålder och se när den verkligen inträffar. Som om Google skulle ha det rätta svaret,  haha, men i vilket fall så stod det såhär...

Så om man nu ska tro på vad Google och Wikipedia säger så har jag nu gjort entré där, jag är nu fyrtio år fyllda och kan kalla mig medelålders. 

Dagen började som vanligt med hissad flagga, skönsång, blommor och paket. Visst är det underbart ändå, att en enda dag om året få bli sedd och uppskattad på det viset. Pirriga barn  som hoppar upp i sängen, kramas och vill hjälpa till med paketen. Även fast de vet vad som finns däri så är de så spända på att se vad jag tycker så de knappt kan sitta still. 

När vi alla var klara så skjutsade jag barnen till skolan, Thure vinkade jag av vid Katarinaskolan och Kerstin följde jag med till s:t Perskolan. De samlades på skolgården för att gemensamt gå till simhallen och ha gymnastiklektion. 

Jag styrde kosan mot US i Linköping för att träffa min specialistläkare, det var dags för halsen att undersökas. Kunde kanske spenderat födelsedagen på trevligare vis, men sjukdomar firar varken födelsedagar, påsk eller nyår, de bryr sig inte nämnvärt när man påstår att man hellre vill fira än att åka till sjukhuset. 

När undersökningar var klara och remisser var skrivna så åkte jag tillbaka till Vadstena för att hämta upp Kerstin på fritids. Vi åkte hem och började förbereda för kvällens lilla kalas, jag hade bjudit hem mamma, Anna, svärmor och svärfar. 

Jag gjorde en köttgryta med klyftpotatis och sallad, till efterrätt serverade jag glass. Gott och uppskattat av de flesta. 

Angående presenter så kändes det som om jag blev mer uppvaktad än HKH kronprinsessan Victoria. Jag som inte hade några som helst krav på presenter och på sin höjd önskade mig en ny strykbräda fick allt detta...

Sv Mathias och barnen fick jag en systemkamera och en fotokurs.
Asså!! Wow!! Jag kanske byter bana och blir fotograf istället.
Kerstin hade tillverkat en vas till mig, fyllt den med vatten oh satt i en blomma från trädgården.
Av Ewa och Olle fick jag och Mathias en kväll på Vadstena Nya Teater, inkl barnvakt.
Av Anna, Lovisa och Sofie fick jag den stora saftkannan och av Mathias och barnen den lilla kannan i Mon Amie serien.
Av Anna fick jag även en "årsförbrukning" av vin. Haha!! Ja inte kan man kalla mig alkis precis..
Jag fick även en upplevelse, gissar på SPA eftersom jag ska ta med mig baddräkt. Det är mamma, Anna, Elin, Petra och Marie som bjuder mig på det. Ska bli såå härligt.

TACK alla!!

Vill också tacka mamma lite extra för den fina dikten du läste till mig. 

TACK!!

❤️

#1 - - Anonym:

Du är värd så mycket mer om jag kunde skulle jag ta ner månen, stjärnorna ge dig hela världen❤️

Svar: Åhhh❤️
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Vi tar en tur nu i höst tycker jag🚗

Svar: Gärna🌈💄🎀🛒💁🏼👚✨🚙🛍💕
Frida Abered

#3 - - Elin:


Svar: ❤️❤️❤️
Frida Abered

#4 - - Anna:

Var är resten av det du fick av mig och barnen 😂😂😂

Svar: Ja det glömde jag... det var ett par använda foppatofflor och en pocketbok jag läst som du fått av mig😅😂. Var det nåt mer🙈😘?
Frida Abered

#5 - - Anna:

Choklad😂

Svar: JustD.. choklad var det med😂
Frida Abered