Redan skolavslutning....

Jag vet att jag är oförskämt tidigt ute, det finns inte mycket som slår känslan av att köpa högtidskläder till barnen. 

Tror det kan bero på att jag själv tyckte det var en så härlig känsla när jag fick nya kläder till jul och till skolavslutningen. 

Varför jag är så tidigt ute i år är för att jag kommer vara bortrest precis innan, jag kommer hem på natten till Thures skolavslutning. 

Helgerna fram till dess är jag rädd att jag inte kommer hinna. Mathias vårbruk kommer komma igång i veckan, det fortsätter med födelsedagar att fira, lillasyser Klara slutar sin utbildning, en tripp till Ullared är inbokad, jag har besök hos logoped och sjukgymnast inplanerade och ett besök hos min kirurg. 

När Kersti. Hittade vad hon ville ha på sig så blev jag väldigt lättad. Hon kommer bli en sprakande mönsterbomb. Hon har själv valt det och då får det bli så...

(null)
Tunn bomberjacka i satin


(null)
En byxdress i mjuk och skön bomull 


(null)
Pricken över i’et, en cool keps

Hon kommer bli jättefin mitt lilla modelejon. 

Hon har alltid vetat vad hon vill, från det att hon var 1 år och tydligt visade att hon ville ha en ryggsäck med Hello Kitty, då kunde jag inte låta bli att köpa den.

 Det är kul tycker jag. 

En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Kappahl, Motala, Vadstena, barn, blommig, bomberjacka, byxdress, cool, fåglar, förskoleklass, gullig, keps, kids, kläder, nollan, rosa, sexårs, skola, snygg, st per, söt
#1 - - Anonym:

Hon är alltid fin lilla Kerstin❤️Gums

Svar: Det är hon😍❤️
Frida Abered