Materiell lycka...

När jag fyllde 40 år i september så fick jag ett presentkort på ML’s hudvård i Mjölby. Hon som har den skönhetssalongen har många fina behandlingar men också smycken. 

Idag gick jag dit för att se om jag skulle boka en behandling eller välja ett smycke. Nästan direkt hittade jag en ring som jag tyckte var supersnygg och därtill valde jag även ett par örhängen...

(null)

(null)

Edblad har många läckra smycken, dessutom är de prisvärda. 

Tack Gräsvägen för den fina presenten. 

När jag ändå var igång så gick jag in på "Kopp & Kanna" i Vadstena. Där finns så otroligt mycket fina saker, om jag finge skulle jag nog plocka med mig halva affären hem. 

På "Kopp & Kanna" fick jag ett presentkort av min mamma i julklapp. Tänkte först att jag bara skulle spana lite, men jag klarade inte av att gå tomhänt därifrån. 

(null)
Kopp & Kannas fina butik

(null)
Det blev en stor form från "Gerbera"

(null)
Så läcker, älskar färgen

(null)
Gerbera keramik

Tack mamma för den fina julklappen. 

Tänk vad glad man kan bli av lite materiell lycka, i helgen blir det till att använda de nya smyckena och i formen ska jag nog tillaga en god lax med pesto och pinjenötter. 
3 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat, Skönhet;
Taggar: 40 år, Edblad, Gerbera, ML’s, Mjölby, Smycken, Vadstena, blå, glad, jobbet, julklapp, keramik, kobolt, kopp & kanna, materiell lycka, present, presentkort, ring, skönhetssalong, tacksam, örhängen
#1 - - Elin:

Mkt bra val! Mkt fina smycken o formen. 💖

Svar: Tack!!😘😘😘
Frida Abered

#2 - - Anonym:

Hoppas formen kommer till många glädjestunder❤️

Svar: Det tror jag att den kommer göra😍
Frida Abered

#3 - - Anonym:

Tycker att man ska unna lite materiell lycka ibland💞

Svar: Absolut😅😍
Frida Abered