Vårnytt och kalasfin...

Dilemma...

Nu på våren har vimånga att fira, dels så fyller både Thure och Kerstin i mars, sen har vi tre kusiner som fyller i april dessutom fyller flera av Kerstins kompisar som hon är bjuden till. 

Nu till dilemmat.... Kläder. Dilemma tänker ni, det är väl inget dilemma? Joho, om man heter Frida Abered, är född i jungfruns tecken och är en vän av det mest korrekta och perfekta man kan komma över. 

Jag lovar att ni inte är ensamma om att tycka att jag är svinjobbig, men sån är jag. Japp, live with it! 

Vill alltid att mina barn ska vara välklädda, välklippta, hela och rena (förutom när det är lekdags, då är det fritt fram att grosa så mycket de vill). Thure kan jag inte styra så mycket längre, han väljer de kläder han vill, men jag har också lärt barnen att man har olika kläder till olika tillfällen. Groskläder, finkläder, vardagskläder och skolkläder, sen är det varsågod att välja. 

Kerstin är påväg bort från prinsesstadiet, nu vill hon gärna vara lite tuffare men ändå lite gullig. Hon fick välja en outfit från H&M som hon kan ha på kalasen i vår...

(null)

(null)

(null)

(null)


Rosa smällkaramell men ändå lite tufft. 
En kommentar publicerat i Allmänt, Barnmodell, Familj..., Skönhet;
Taggar: Frida i underlandet, Stockholm, barn, barnmodell, blogg, blogg.se, bloggse, gullig, hm, hmkids, hängselklänning, kalas, kalasfin, kläder, miini, miinistockholm, rosa, tuff
#1 - - Anonym:

Jättefint blev det💖

Svar: Ja hon blev jättenöjd😍❤️
Frida Abered