Mysdag med Thure...

Inatt har det kommit ca 2 dm snö, så våren tog en liten paus. Trist, men d är ju så det är i mars månad. Nästa vecka ska det däremot bli upp i mot +10 grader. Mmmm härligt!!


Jag har sovit som skit i natt. Vaknade 02:30 och kunde inte somna om. När Mathias gick upp vid 06:00 så slumrade jag till en liten stund, och Thure lät mig få ligga och dra mig ända till kl 08:00, d va skönt.
Thure och jag har tagit det riktigt lugnt idag. Han hjälpte mig att fixa lite köttfärsås och spagetti till lunch, och sen bakade vi två rulltårtor. Skönt att fylla frysen med lite fika, ifall man får lite gäster sen när Knyttet har fått komma hem.

Thure har gått efter mig som en liten svans idag, jag har inte ens fått gå på toaletten i fred. Så i em frågade jag honom om han var lite nervös över allt det här med att få ett syskon.
Då blev han jätteledsen och satte sig i mitt knä och grät, han sa att han inte vill att jag ska åka bort, han vill att jag ska vara hemma. Han satt i mitt knä och vi kramades en bra stund. Jag förklarade att jag bara skulle vara borta några dagar och sen skulle jag och bebsen komma hem. Jag berättade hur mycket jag älskar honom och hur mycket jag kommer sakna honom. Han berättade att han skulle krama mig mycket mer än bebisen kommer göra, och så höll han upp alla sina tio fingrar och sa hur mycket han älskade mig... Åhh min lille skrutt, vad mycket det är som rör sig i deras små huvuden. Jag blev så rörd <3.

Med skolbussen kom det hem tre stycken partysugna brudar i em. Ebba, Petra och Daniella är på klassfest i Carbex villan ikväll. Så hela eftermiddagen har det poppats musik, fönats, sminkats och fnittrats.
Man minns ju själv hur skoj d va när man var tonåring och skulle på fest och man stod och fixade till sig ihop med sina tjejkompisar.
Mathias ska åka in och hämta och skjutsa hem tjejerna vid 01:00 i natt.

Våran dator strular, så därför läggar jag inte in nån bild idag. Den verkar låsa sig när man öppnar vissa sparade dokument. Men hoppas att någon av våra datakunniga vänner kan fixa till det någon dag.

Ha d gott
PUSS