Ödmjukhet...

Jag vet att jag tjatar om det här ordet...

ÖDMJUKHET!!!

Jag kan prata om det hela tiden, för det känns som om det är något som glöms bort ganska ofta.

Vi tycker och tänker om allt och alla...

Nu menar inte jag att man ska sluta prata och diskutera saker eller tycka och tänka. Alla är olika, tycker olika och gör olika.

...yttrar våra åsikter i alla möjliga sammanhang, på fejjan, på tjejträffar, på kafeterian, på lunchrasten.

Sen lilla Kerstin kom till världen med buller&bång, med en otrolig vilja, och med en envishet värre än en åsna. Så har man fått omvärdera vissa saker som var ganska självklara innan. Och bli mer ödmjuk inför vissa omständigheter.

Har fått höra av många ang att hon är så lättväckt att "hon måste ju vänja sig vid ljud". Jo men va f**n tror du att man gör, meeen alla är OLIKA, alla kanske inte sover lika djupt, alla kanske inte kan.

Har fått höra av många eftersom hon har varit så skrikig "att ta inte upp henne jämnt när hon skriker, då vänjer hon sig vid det". No Shit! Men skulle inte falla mig in att inte lyfta upp henne när hon är ledsen. Kanske inte springa dit på första sekunden, men jag kommer fortsätta att ta upp henne.

Har fått höra av många att "gå inte och konka på henne hela tiden". Allvarligt...? Om din lilla bebis inte vill ligga ner utan vara i vertikalt läge pga magont, va gör du då? Jo bär henne.

Alla barn är ju olika redan från när se ligger i magen. Små egna individer. Små egna personligheter.
Man kan inte säga, gör si eller så. Utan man måste lyssna på barnet OCH på sig själv.

Alla är OLIKA!!!