FyFaan!!

Är så jävla trött på alla jävla primitiva homosapiens negativa inställning så jag spyr på't!!!!

Idag är jag på hugget så akta er, grodor och skällsord bara ramlar ur mig. Så värst positiv kan man ju inte kalla mig heller. 

"-Tråkigt att det regnat hela helgen, har inte kunnat göra nåt roligt..."

Har Molnet bestämt att du måste sitta inne hela helgen för att just den här helgen har det bestämt sig för att tömma ur sig..? 
Har Regnet bestämt åt dig att du måste sitta inne för att "-jag kommer falla ner på dig om du går ut och det kan bli lite vått och obehagligt, så det är bäst att du stannar inne"..?

S T A C K A R E ! ! !

Då kan du sitta inne och tjura över att vädret är som det är. Ingen idé att du går ut och träffar människor om du ska klaga på vädret, ingen som vill höra't i alla fall. 

Jävla tjuriga homosapiens som aldrig kan vara nöjda. 

Nästa gång det är fint väder, sol och klarblå himmel då vill jag inte höra att det är för varmt, att du bränt dig, kokhett i bilen, ingen skugga, det fläktar inte ens, jag måste jobba/plugga/städa/handla eller nån annan jävla negativ kommentar. 

Gå ta mig tusan ut och gör varje dag till den bästa och anpassa dig efter vädret, njut av det du gör. 

Säg istället... Skönt med regn, då fick jag städningen gjord/kan sitta inne och kolla på film/chatta med kompisar/rensade förrådet/slapp vattna blommorna/umgicks med släkt & vänner. 

Ska du vara negativ, öppna inte käften, inte i mitt sällskap i alla fall. Det gäller fler saker än vädret förstås. 


PMS..?
Nej då, inte så farligt!!