Trasiga naglar....

Usch, detta är värsta känslan, mina naglar är så himla tunna så de viker sig uppåt när jag kliar mig. 

Mina naglar har alltid varit superusla, skivat sig och gått av jämt och ständigt, har aldrig kunnat ha någon längd på dem, mer än när jag varit gravid, då har de växt som bara den. Men jag kan ju inte gå och vara på smällen jämt så jag skulle verkligen behöva gå och fixa till dem hos någon. 


Egentligen så trivs jag riktigt bra i korta naglar och tycker det är både snyggt och fräscht, men just den där känslan när man inte kan använda sina händer till någonting, inte ens tvätta håret, klia sig, öppna en Cola-burk, vika upp flerparna på en mjölkkartong, allt känns obehagligt. Så hade jag det alltid förut innan jag började göra naglarna men nu har jag vant mig med att kunna använda mina naglar och då känns det obehagligt när de hela tiden viker sig uppåt. Blä!!

Nu behöver jag er mina härliga läsare, känner ni någon som är bra på att förstärka naglar? Någon som verkar här i närheten, Vadstena, Motala, Mjölby. Kravet är att personen är utbildad och gärna har några års erfarenhet. Skriv namn och telefonnummer så jag vet vem jag ska höra av mig till. 

Tack på förhand!!