Min lilla tjej och jag...

För ett par veckor sedan höjdes min medicindos, jag tycker faktiskt att jag känner mig lite piggare, hoppas verkligen att den här må-dåligt-karusellen som jag suttit fast i är på väg att vända. 

Igår hade jag en tid på US för att träffa min kurator, det har verkligen varit skönt att ha hennes stöd och att kunna vända sig till henne när man undrar över något eller haft funderingar. Det skulle fler bli erbjudna tycker jag, det finns många med kroniska sjukdomar som lider något fruktansvärt, men de får knappt någon hjälp för att deras sjukdom inte är prioriterad av politiker eller sjukvård. 

Jag tog för första gången med mig Kerstin till sjukhuset, dels så ville jag umgås med henne alldeles själv en dag och dels så har hon frågat endel om sjukhuset så det kunde vara bra för henne att se vart det är jag spenderar så mycket tid. 

Kerstin vill lyssna på hög musik och digga loss i bilen. 

Efter sjukhuset så åkte vi till Ikea och åt lunch...


Sen ville Kerstin gå in på HM och kolla på kläder...

Coolt att kunna gå mannekäng bland provhytterna.  

Hon hittade ett par solglasögon förstås. 

Sen ville hon leka också...
När Kerstin hade handlat sina solglasögon och lekt så gick vi till Maxi och handlade ett par saker...


Sen var vi precis klippt slut både Kerstin och jag så vi åkte hem och slappade och inväntade Thure från skolan. Sen mös vi i soffan framför tv'n hela kvällen. 

Det var vår fredag det, hoppas ni hade det bra också. 

KRAM!!

2 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Ikea, Linköping, US, barn, blogg, blogg.se, bloggse, cancer, egentid, familj, hm, ikano, kurator, leka, modell, omsorg, sjukvård, solglasögon, vård