Nu har det gått tre...

..dagar sedan min operation. Även om jag går på smärtstillande och har ont så känner jag mig oförskämt pigg. Idag har jag faktiskt tänkt att jag ska försöka vara ute endel, ligga i solen och gå lite i trädgården. 

Sedan jag kom hem i onsdags kväll så har jag mest legat i sängen och gått ner till köket och ut på framsidan. Jag är väldigt svullen över magen, ser ut som om jag vore i nionde månaden och så har jag lite svårt att stå upprätt men det blir bara bättre och bättre. 

Lite bilder från trädgården får förgylla det här inlägget då jag inte tagit några kort sista dagarna.

Hur gick operationen då? Innan jag skrevs ut så berättade min läkare att allt hade gått bra, den misstänkta cystan jag hade på ena äggstocken var ingen cysta utan helt ofarliga sammanväxtningar. Men pga min cancerhistorik så ville de ta bort livmodertappen och äggledarna då man ofta ser förstadier till äggstockscancer där. De hade först tänkt spara dessa delar men bestämde sig för att inte göra det, mig kvittar det, jag har ändå ingen användning av dem. Är glad sålänge jag får ha kvar äggstockarna, tar man bort dem så kommer man i klimakteriet direkt och det vill jag gärna vänta med ett tag till. 


Det känns så skönt att det äntligen är gjort, nu kan jag blicka fram emot en sommar utan mens, tänk att en sådan liten grej kan få en att bli nästan euforisk.